foto

Maggie Friedman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Kat Plus One (TV film)

TV seriály

2021 Cesta svatojánských mušek (TV seriál)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Crying in Baseball (E02)
2014 Witches of East End (TV seriál)
For Whom the Spell Tolls (S02E13)
Sex, Lies, and Birthday Cake (S02E08)
A Moveable Beast (S02E01)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Oh, What a World! (S01E10)
Potentia Noctis (S01E06)
Marilyn Fenwick, R.I.P. (S01E02)
další epizody (4)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Tea and Psychopathy (E10)
Bonfire and Betrayal (E06)
Reaping and Sewing (E02)
další epizody (4)
2005 Related (TV seriál)
Jack & Bobby (TV seriál)
Legacy (E22)
A New Frontier (E13)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
A Man of Faith (E04)
2003 Dawsonův svět (TV seriál)
...Must Come to an End (S06E24)
All Good Things... (S06E23)
All the Right Moves (S06E12)
2002 Druhá šance (TV seriál)
Experience Is the Teacher (S03E17)
The Gay-Straight Alliance (S03E14)
Dawsonův svět (TV seriál)
Everything Put Together Falls Apart (S06E09)
Instant Karma! (S06E04)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Premiéra (S03E09)
2000 Dawsonův svět (TV seriál)
A Family Way (S04E05)
The Anti-Prom (S03E22)
Neverland (S03E18)
1999 Wasteland (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2003 Dawsonův svět (TV seriál)
...Must Come to an End (S06E24)
All Good Things... (S06E23)
Love Bites (S06E18)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Ego Tripping at the Gates of Hell (S06E07)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky