foto

Gregg Mettler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Man with a Plan (TV seriál)
The New Old School (S03E05)
Yeah, Maybe (S03E02)
2018 Man with a Plan (TV seriál)
Family Business (S02E21)
The Gunfight (S02E09)
We Can Be Heroes (S02E07)
2017 Man with a Plan (TV seriál)
Buzzer Beater (S01E22)
Doctor No (S01E17)
Valentine's Day (S01E13)
2016 Man with a Plan (TV seriál)
Adam Steps Up (S01E08)
2015 One Big Happy (TV seriál)
The Muppets (TV seriál)
2013 Back in the Game (TV seriál)
How to Live with Your Parents (For the Rest of Your Life) (TV seriál)
2012 Město žen (TV seriál)
Velké věci (S03E06)
2011 Město žen (TV seriál)
Čas rozhodnutí (S02E20)
Není proč plakat (S02E11)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
2006 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Pracovní Fez (S08E13)
2005 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Překvapení z Las Vegas (S08E01)
Ber nebo nech být (S07E23)
Jeden muž a nemluvně (S07E18)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Doupě (S07E09)
5:15 (S06E21)
Co jsi zač (S06E15)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Jsem volný (S06E05)
Oslava (S05E25)
Holka, kterou miluju (S05E11)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlato, nemůžu to s tebou jen tak skončit (S05E02)
Každý má rád Caseyho (S04E26)
Kelsova kariéra (S04E17)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Red a Stacy (S04E10)
2000 Normal, Ohio (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Frankie jde do Rutherfordu (S05E19)
Rutherfordská krása (S05E13)
1999 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Pátý Solomon (S05E03)
Dick versus Strudwick (S04E21)
Pověrčivý Dick (S04E16)
další epizody (4)
1998 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Rodinný víkend mimozemšťanů (S03E25)
Tommy si hraje na starého muže (S03E18)
1997 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick hledá přátele (S03E08)
Dick na životní křižovatce (S02E18)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky