foto

Annemarie Schoenle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Ihr mich auch (TV film)
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
2007 Du Gehörst mir (TV film)
2005 Zwei gegen zwei (TV film)
2003 Nejlepší kamarádky (TV film)
Und Tschüss, Ihr Lieben (TV film)
2000 Ich beiß zurück (TV film)
1999 Ich habe nein gesagt (TV film)
1997 Frühstück zu viert (TV film)
1996 Verdammt, er liebt mich (TV film)
1995 Alte Freunde küßt man nicht (TV film)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Herz über Kopf - kniha
2000 Frauen lügen besser (TV film) - kniha
1998 Eine ungehorsame Frau (TV film) - kniha

TV seriály

1994 Nur eine kleine Affäre (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace