foto

William Lanteau

  • nar. 12.11.1922
    St. Johnsbury, Vermont, USA
  • zem. 3.11.1993 (70 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Monstra vs. Vetřelci
1991 Noční můra (TV film)
Vražedné pochybnosti (TV film)
1988 Pohyblivý terč (TV film)
1987 Chladná ocel
1983 Dívka k pronajmutí (TV film)
1981 Bungle Abbey (TV film)
Na Zlatém jezeře
1978 First, You Cry (TV film)
1977 Our Town (TV film)
1976 Od dvanácti do tří
1975 Art of Crime, The (TV film)
1971 Harness, The (TV film)
1964 Sex and the Single Girl
1962 Kouzlo norkové kožešiny
1961 Stroj na líbánky
1960 Captain Brassbound's Conversion (TV film)
Fakta života
1959 Li'l Abner

TV seriály

1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Fresno (TV seriál)
Me & Mrs. C. (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 Spencer (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
No Soap, Radio (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Carter Country (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace