foto

James Nadler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Rebel High

TV seriály

2012 Rocket Monkeys (TV seriál)
2011 Téměř nahá zvířátka (TV seriál)
2009 Family Biz (TV seriál)
2002 Seriously Weird (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Věčný život: 2. část (S03E22)
Věčný život: 1. část (S03E21)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Návrat (S03E08)
Výlet (S03E01)
Východ (S02E22)
další epizody (4)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Šedivý človíček (S02E08)
Paprsky (S02E01)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Posedlost/Mimo čas (S01E02)
Dům snů/Setkání na zemi (S01E01)
1987 Street Legal (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Family Biz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky