foto

Larry Raskin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Remembering Mel

TV seriály

2018 ReBoot: The Guardian Code (TV seriál)
2010 1001 Nights (TV seriál)
2006 Pucca (TV seriál)
2001 Screech Owls (TV seriál)
2000 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Stone Dreams (S04E22)
Elevator (S04E20)
Gone Fishing (S04E16)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Happy Birthday, Matt Praeger (S04E03)
Shocking (S04E01)
Harlekýn (S03E12)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
Volným pádem/Jeho přítomnost (S01E05)
Posedlost/Mimo čas (S01E02)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)

Dokumentární

2009 Polární piloti (TV seriál)

TV pořady

2012 Ohnivé oslavy (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1996 We the Jury (TV film)
1992 Společníci (TV film)

TV seriály

1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
1993 Destiny Ridge (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1984 Remembering Mel

Režijní filmografie

Dokumentární

2009 Polární piloti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace