foto

Braeden Lemasters

  • nar. 27.1.1996 (23 let)
    Warren, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kenny
2017 Flock of Four
Totem
2015 R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls (TV film)
2012 Vánoční příběh 2
2010 Panna nebo orel
2009 Na míle daleko (TV film)
Otčím
2007 Probuzené srdce (TV film)

TV seriály

2018 The Romanoffs (TV seriál)
The Royal We (E02)
Ozn@čená (TV seriál)
Rewind (S03E01)
2016 11.22.63 (TV seriál)
The Truth (E05)
Other Voices, Other Rooms (E03)
2013 Betrayal (TV seriál)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hra na schovávanou (S06E19)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Stranglehold (S03E17)
Odložené případy (TV seriál)
Jeden malý krůček pro lidstvo (S06E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unorthodox (S09E13)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
Milostná romance, chemická reakce (S04E07)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jed (S01E13)
Dr. House (TV seriál)
Čáry v písku (S03E04)
Pohotovost (TV seriál)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S12E21)
2005 Closer (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dej si broskev (S05E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace