foto

Braeden Lemasters

  • nar. 27.1.1996 (21 let)
    Warren, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 R.L. Stine's Monsterville: The Cabinet of Souls (TV film)
2012 Vánoční příběh 2
2010 Panna nebo orel
2009 Na míle daleko (TV film)
Otčím
2007 Probuzené srdce (TV film)

TV seriály

2016 T@gged (TV seriál)
11.22.63 (TV seriál)
The Truth (E05)
Other Voices, Other Rooms (E03)
2013 Betrayal (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jed (S01E13)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dej si broskev (S05E05)
2004 Dr. House (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace