foto

Paul Miller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tajný život Marilyn Monroe (TV film)
2011 Hodná a zlá čarodějka (TV film)
2010 Dar hodné čarodějky (TV film)
2009 The Good Witch's Garden (TV film)
2008 Dobrá čarodějka (TV film)
Magic Flute Diaries
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
2000 Dluhopisy lásky (TV film)
Vnadidlo
Vražda v dámském klubu (TV film)
1999 Beznaděj (TV film)
Dangerous Evidence: The Lori Jackson Story (TV film)
Roadkill Travelogue
1998 Proměna srdce (TV film)
1996 Únos (TV film)
1995 Kissinger and Nixon (TV film)
1993 Romeo & Juliet (TV film)

TV seriály

2015 Good Witch (TV seriál)
2013 V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Firma (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Chamtivost (S01E08)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 I Was a Sixth Grade Alien (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Záhada labyrintu (S01E10)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Perestrojka (S01E22)
Smrt při západu slunce/Srážka (S01E21)
Oheň vně/Osud (S01E20)
další epizody (12)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)
Host na jednu noc/Hostina věčnosti (S01E08)
další epizody (9)
Traders (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
Husí kůže (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)

Dokumentární

2006 Challenger: Odpočítávání ke katastrofě (TV film)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace