foto

Vladimir Chotiněnko

  • nar. 20.1.1952 (67 let)
    Slavgorod, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Nasledniki
2004 72 metrů
Věčernij zvon
1992 Patriotičeskaja komedija
1990 Roj

TV seriály

2014 Běsy (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Roj
1989 SV. Spalnyj vagon
1988 Za kem zamužem pěvica?
1982 Kozácká hlídka
1981 Příbuzenstvo
1978 Lék proti strachu

TV seriály

2005 Gibel imperii (TV seriál)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky