foto

Kunihiko Jujama

  • nar. 15.10.1952 (68 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Pokémon: Mewtwo vrací úder – Vývoj
2017 Gekidžóban Pocket Monsters: Kimi ni kimeta!
2016 Pokemon The Movie XY&Z: Volcanion to karakuri no Magiana
Rudolf a Mnohajmen
2015 Odemaši šómadžin Hoopa
Pokémon 18: Hoopa a střet věků
2014 Pokémon 17: Diancie a zámotek zkázy
2013 Gekijōban Pocket Monster Best Wishes! Shinsoku no Genosect: Mewtwo Kakusei
2012 Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Kyurem vs Seikenši Keldeo
Meloetta no kirakira Recital
Utae Meloetta: Rinka no mi o Sagase
2011 Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to kuroki eijú Zekrom
Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to široki eijú Reshiram
Pikachu no Summer Bridge Story
2010 Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Gen'ei no haša Zoroark
Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
2009 Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus – Čókoku no džikú e
Pikachu no kirakira daisósaku!
2008 Pikachu kóri no daibóken
Pokémon: Giratina a strážce nebe
2007 Pikachu tanken Club
Pokettomonsuta daiyamondo & Paru diaruga VS Parukia VS Dakurai
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Pikachu no wanpaku Island
Pokemon 3D Adventure 2: Pikachu no kaitei daibóken
2005 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
Pikachu no obake Carnival
Pokemon 3D Adventure: Mew o sagase!
2004 Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
2003 Odoru pokemon himicu kiči
Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
2002 Gekidžóban Pocket Monsters: Mizu no mijako no mamorigami Latias to Latios
Pokémon navždy
2001 Pikachu no dokidoki kakurenbo
Pocket Monsters Crystal: Raikou ikazuči no densecu (TV film)
2000 Pikachu no fujujasumi
Pokémon 3
1999 Pikachu no fujujasumi (2000)
Pikachu tankentai
Pokémon 2: Síla jednotlivce
1998 Pikachu no nacujasumi
Pocket Monsters: Pikachu no fujujasumi
Pokémon: První film
1996 Ai tenši densecu Wedding Peach DX
Šin Kimagure Orange Road: Sošite, ano nacu no hadžimari
1995 Kórjú no Mimi: Mina no šó
Otenki oné-san
1994 Minky Momo in tabidachi no eki
1992 Apfelland Monogatari
Ušio to Tora
1991 Slow Step
1989 Fudžiko F. Fudžio anime Special: SF Adventure – Time Patrol Bon (TV film)
1987 Tekkamen o oe: „d'Artagnan monogatari“ jori (TV film)
1986 Windaria
1985 Fairy Princess Minky Momo: Jume no naka no rondo
Sengoku madžin gošógun: Toki no etranger

TV seriály

2013 Pocket Monsters XY (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Kjórjú bókenki džura Tripper (TV seriál)
1993 Ken'jú densecu Jaiba (TV seriál)
1989 Time Travel Tondekeman! (TV seriál)
Time Trouble Tondekeman! (TV seriál)
1987 Anime Sandžúši (TV seriál)
1985 Genmu senki Leda (TV seriál)
1983 Plawres Sanširó (TV seriál)
1982 Mahó no princess Minky Momo (TV seriál)
1980 Zukkoke Knight: Don de la Mancha (TV seriál)
1979 Kudžira no Josephina (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Otenki oné-san

TV seriály

1981 Sengoku madžin Góšógun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce