foto

Joe Murray

  • nar. 3.5.1961 (58 let)
    San Jose, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Tvůrcovská filmografie

Filmy

2019 Rocko's Modern Life: Static Cling (TV film)

TV seriály

2018 Let's Go Luna! (TV seriál)
2005 Camp Lazlo (TV seriál)
2004 Camp Lazlo (TV seriál)
1993 Rocko's Modern Life (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Rocko's Modern Life: Static Cling (TV film)

TV seriály

2005 Camp Lazlo (TV seriál)
2004 Camp Lazlo (TV seriál)
1993 Rocko's Modern Life (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vilík: Rychle a vesele

TV seriály

2004 Camp Lazlo (TV seriál)
1993 Rocko's Modern Life (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Rocko's Modern Life: Static Cling (TV film)

TV seriály

2018 Let's Go Luna! (TV seriál)
1993 Rocko's Modern Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky