foto

Julia Cæsar

  • nar. 28.1.1885
    Stockholm, Švédsko-norská unie
  • zem. 18.7.1971 (86 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Freddy klarar biffen
1967 En sån strålande dag
Lorden från gränden (TV film)
1966 30 pinnar muck
Hemsöborna (TV film)
Åsa-Nisse i raketform
1965 Morianerna
Åsa-Nisse slår till
1964 Bröllopsbesvär
Svenska bilder
1961 Hällebäcks gård
1957 Johan på Snippen tar hem spelet
1956 Flickan i frack
Ratataa
1954 Åsa-Nisse på hal is
1951 Letní sen
Skeppare i blåsväder
1950 Bílá kočka
Kastrullresan
Kyssen på kryssen
När kärleken kom till byn
Påhittiga Johansson
Två trappor över gården
1949 Farlig vår
Gatan
Greven från gränden
Kronblom kommer till stan
Kvinna i vitt
Lång-Lasse i Delsbo
Pappa Bom
Pippi Långstrump
Sjösalavår
Stora Hoparegränd och himmelriket
1948 Janne Vängmans bravader
Loffe på luffen
Soldat Bom
Solkatten
Vart hjärta har sin saga
1947 91:an Karlssons permis
Bröllopsnatten
Kronblom
Stackars lilla Sven
1946 Ballongen
Bröder emellan
Krize
Onsdagsväninnan
Peggy på vift
Pengar - en tragikomisk saga
Prší nám na lásku
Rötägg
Stiliga Augusta
1945 Bröderna Östermans huskors
Fram för lilla Märta
Hans majestät får vänta
I som här inträden...
Kungliga patrasket
Sussie
1944 Dolly tar chansen
Flickan och djävulen
Gröna hissen
Prins Gustaf
Släkten är bäst
Vi behöver varann
Örnungar
1943 En flicka för mej
I mörkaste Småland
Katrina
Lille Napoleon
Livet måste levas
När ungdomen vaknar
1942 Fallet Ingegerd Bremssen
Halta Lottas krog
I gult och blått
Kvinnan tar befälet
Tre glada tokar
Tre skojiga skojare
Ungdom i bojor
Vi hemslavinnor
1941 En fattig miljonär
En kvinna ombord
Lasse-Maja
Snapphanar
Spökreportern
Stackars Ferdinand
Ung dam med tur
1940 Beredskapspojkar
Hanna i societén
Med dej i mina armar
Romance
Tančíme swing
1939 Hennes lilla majestät
Ombyte förnöjer
Oss baroner emellan
Vi på Solgläntan
1938 Blixt och dunder
Med folket för fosterlandet
1937 O, en så'n natt
Pappas pojke
Pensionat Paradiset
Ryska snuvan
1936 Alla tiders Karlsson
Våran pojke
1935 Ebberöds bank
Grabbarna i 57:an
Munkbrogreven
Smålänningar
1934 Anderssonskans Kalle
En stilla flirt
Simon i Backabo
1933 Bomans pojke
Djurgårdsnätter
1932 Hans livs match
Svarta rosor
1931 Trötte Teodor
1929 Rågens rike
1927 Flickan i frack
1926 Banka Pat a Patachon
1925 Hennes lilla majestät
Kalle Utter
1923 Anderssonskans Kalle på nya upptåg
Mälarpirater
1922 Anderssonskans Kalle
Vem dömer?
1921 Vozka smrti

TV seriály

1967 Mosebacke Monarki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace