foto

Torsten Lilliecrona

  • nar. 4.1.1921
    Jönköping, Švédsko
  • zem. 15.10.1999 (78 let)
    Höganäs, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Höjdhoppar'n
1969 Ni ljuger.
1968 Pappa varför är du arg? Du gjorde likadant själv när du var ung
Sarons ros och gubbarna i Knohult
Vi på Saltkråkan
1966 Piráti na Albertině
1965 Svatba s překážkami
1964 Akce Mojžíš
Älskling på vift
1963 Adam och Eva
Trasiga änglar (TV film)
1962 Dödens arlekin (TV film)
På jakt efter lyckan (TV film)
1961 En handelsresandes död (TV film)
Eurydike (TV film)
Frisöndag (TV film)
Katten och kanariefågeln (TV film)
Ljuva ungdomstid (TV film)
Svenska Floyd
Two Living, One Dead
Tři lilie
Vi fixar allt
Vildanden (TV film)
Änglar, finns dom?
Åsa-Nisse bland grevar och baroner
1960 Av hjärtans lust
Björnen (TV film)
På en bänk i en park
1959 Brott i paradiset
Det svänger på slottet
1958 Jazzgossen
Kostervalsen
1957 Far till sol och vår
Lille Fridolf blir morfar
Mamma tar semester
Nattens ljus
Räkna med bråk
1956 Den långa julmiddagen
Egen ingång
Ett dockhem
Ett kungligt äventyr
Flamman
Johan på Snippen
Rätten att älska
Tyttö lähtee kasarmiin
1955 Blockerat spår
Den glade skomakaren
Mord, lilla vän
Älskling på vågen
1954 Aldrig med min kofot eller... Drömtjuven
En natt på Glimmingehus
Flicka utan namn
Gula divisionen
Herr Arnes penningar
Karin Månsdotter
Lekce v lásce
Seger i mörker
Taxi 13
Två sköna juveler
1953 All jordens fröjd
Barabbas
Dumbom
Fartfeber
I dur och skur
Léto s Monikou
1952 69:an, sergeanten och jag
Han glömde henne aldrig
Kärlek
Čekající ženy
1951 Letní sen
Leva på 'Hoppet'
Tull-Bom
1950 Anderssonskans Kalle
Kvartetten som sprängdes
1949 Gatan
Kärleken segrar
Smeder på luffen
Vězení
1948 Dit vindarna bär
Přístav
Soldat Bom
1947 Krigsmans erinran
1945 Jolanta, den gäckande suggan
1944 Den osynliga muren
Flickan och djävulen
Kejsarn av Portugallien
Kungajakt
1943 Katrina
Kungsgatan
Natt i hamn
1942 Hra nebes
Rid i natt!

TV seriály

1985 Röd snö (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1982 Polisen som vägrade svara (TV seriál)
1977 Så går det till på Saltkråkan (TV seriál)
1976 De lyckligt lottade (TV seriál)
Raskenové (TV seriál)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)
1964 Vi på Saltkråkan (TV seriál)
1963 Villervalle i Söderhavet (TV seriál)
1959 13 Demon Street (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky