foto

Yan Birch

  • nar. 29.4.1965 (53 let)
    Växjö, Kronobergs län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Betrayed
Death House
Sky Sharks
2016 Terror Tales
2003 Zúčtování
2002 Essence of Echoes
2000 Dotek zla
1998 Sucker: The Vampire
1995 Cyber Bandits
Zvláštní dny
1991 Lidé pod schody
Runestone
1990 Muži při práci
Slumber Party Massacre III

TV seriály

2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Swedes (S03E09)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pravá tvář (S05E06)
2007 Frank TV (TV seriál)
Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Den, kdy magie zmizela (S05E15)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2002 Essence of Echoes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace