foto

George Tibbles

  • nar. 7.6.1913
    New York City, New York, USA
  • zem. 14.2.1987 (73 let)
    Rancho Mirage, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Halloween with the New Addams Family (TV film)
1971 How to Frame a Figg
1967 Far Out West, The
Tammy and the Millionaire
1966 Munster, Go Home!

TV seriály

1986 Throb (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Good Heavens (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Tammy (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)
1954 Summer Playhouse (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Life with Elizabeth (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1979 Hello, Larry (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1952 Life with Elizabeth (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace