foto

Filip Zylber

  • nar. 15.2.1960 (61 let)
    Łódź, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Láska na kvadrát
2019 Jak sbalit milionáře
2018 Serce nie sługa
2017 Po prostu przyjaźń
1999 Egzekutor
1993 Pozegnanie z Maria

TV seriály

2020 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S12E13)
Episode 12 (S12E12)
Episode 11 (S12E11)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lassie, zostań (S24E08)
Pielgrzymka (S24E07)
Internetowi narzeczeni (S24E06)
další epizody (15)
2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S11E13)
Episode 12 (S11E12)
Episode 11 (S11E11)
další epizody (17)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mistyfikacja (S22E12)
Problemy małżeńskie (S22E11)
Chrzestny (S22E10)
další epizody (13)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 8 (S09E08)
Episode 7 (S09E07)
další epizody (16)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Vistula Beach (S20E01)
Jaki ojciec.. (S19E13)
Nikotyna (S19E12)
další epizody (7)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 9 (S06E09)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cud (S18E13)
Wielka szansa (S18E12)
Smażalnia (S18E11)
další epizody (14)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Sława za wszelką cenę (S08E06)
Tajemnica lekarska (S08E05)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (20)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Diabelski śmiech (S13E07)
Pogubieni (S13E06)
Piotruś Pan (S13E05)
další epizody (7)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (9)
Lekarze (TV seriál)
Oblicza miłości (S05E12)
Zmiany (S05E08)
Intrygi i nieporozumienia (S05E07)
další epizody (14)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Mylne tropy (S02E09)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Celebryta (S10E07)
Słowo faceta (S10E05)
Zielony zakątek (S10E04)
další epizody (13)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nie każdy ma drugą szansę (S01E10)
Brak komunikacji (S01E09)
W ostatniej chwili (S01E08)
další epizody (10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Komediant (S08E09)
Fatalna diagnoza (S08E08)
Pani sierżant (S08E07)
další epizody (9)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (17)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2009 Przystań (TV seriál)
Egzamin (E13)
Plecaczek (E12)
Rywale (E11)
další epizody (13)
2008 BrzydUla (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
další epizody (13)
2007 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (6)
Fala zbrodni (TV seriál)
Miłość umiera ostatnia (S05E14)
Wejście smoka (S05E13)
Śmierć to za mało (S05E12)
další epizody (14)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 29 (S04E29)
Episode 28 (S04E28)
Episode 27 (S04E27)
další epizody (14)
Fala zbrodni (TV seriál)
Koń trojański (S04E30)
Dama pik (S04E29)
Pocałunek Judasza (S04E28)
další epizody (39)
2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Piekielny Sylwester (E13)
Szopka Betlejemska (E12)
Morderczy leżak (E11)
další epizody (13)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
1999 Rodzina zastępcza (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Poranek kojota
1973 Sanatorium na věčnosti

TV seriály

2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Sława za wszelką cenę (S08E06)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)