foto

Filip Zylber

  • nar. 15.2.1960 (60 let)
    Łódź, Województwo łódzkie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Jak poślubić milionera?
2018 Serce nie sługa
2017 Po prostu przyjaźń
1999 Egzekutor
1993 Pozegnanie z Maria

TV seriály

2019 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S11E13)
Episode 12 (S11E12)
Episode 11 (S11E11)
další epizody (17)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 8 (S09E08)
Episode 7 (S09E07)
další epizody (16)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 9 (S06E09)
Episode 8 (S06E08)
další epizody (10)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Sława za wszelką cenę (S08E06)
Tajemnica lekarska (S08E05)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (20)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (9)
Lekarze (TV seriál)
Oblicza miłości (S05E12)
Zmiany (S05E08)
Intrygi i nieporozumienia (S05E07)
další epizody (14)
2013 Lekarze (TV seriál)
O mały włos (S03E13)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Mylne tropy (S02E09)
další epizody (9)
2012 Lekarze (TV seriál)
Nie każdy ma drugą szansę (S01E10)
Brak komunikacji (S01E09)
W ostatniej chwili (S01E08)
další epizody (10)
Prawo Agaty (TV seriál)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (17)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
2009 Przystań (TV seriál)
Egzamin (E13)
Plecaczek (E12)
Rywale (E11)
další epizody (13)
2008 BrzydUla (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2005 Aniol stróz (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
Na Wspólnej (TV seriál)
2000 Adam i Ewa (TV seriál)
1999 Rodzina zastępcza (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Poranek kojota
1973 Sanatorium na věčnosti

TV seriály

2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Sława za wszelką cenę (S08E06)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)