foto

Kurt Waldheim

  • nar. 21.12.1918
    Sankt Andrä-Wördern, Niederösterreich, Rakousko
  • zem. 14.6.2007 (88 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Underground - a.z.

TV seriály

1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2018 Waldheimův valčík - a.z.
2016 Baumeister der Republik (TV seriál) - a.z.
2012 Shadows from my Past
2007 Menschen & Mächte (TV seriál) - a.z.
2005 Zweite Republik - Eine unglaubliche Geschichte, Die (TV seriál) - a.z.
1997 Österreich im Herbst 95
1994 But... Seriously (TV film) - a.z.
1991 Pouštní bouře: Válka začíná (TV film) - a.z.
1988 Vienna Is Different: 50 Years After the Anschluss
1971 V.I.P.-Schaukel (TV seriál)
1963 World in Action (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2002 Sendung ohne Namen (TV pořad)
1978 TV Eye (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky