foto

Georges Devdariani

  • nar. 1974
    Leningrad, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 #Moscou-Royan
Neprominutý
2017 Gangsterdam
Maximalnyj udar
2016 Marija
2014 La Commedia
2013 Stalingrad
2012 Cop vs Killer (TV film)
2011 Caged
2008 Vox Populi

TV seriály

2016 Mata Hari (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2000 De geheime dienst (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace