foto

Jasper Quispel

  • nar. 1979
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Žena v modrém
2016 Sneekweek
2015 Apenstreken
2014 Kenau: Bojovnice z Harlemu
Toscaanse bruiloft
2013 De Nieuwe Wereld
Je to dlouhý příběh
2011 Blijf! (TV film)
2010 Win/Win
2006 Griot de Daporé, Le
Parparim
2005 Ingewikkeld verhaal, eenvoudig verteld, Een

TV seriály

2020 Hoogvliegers (TV seriál)
2019 Centraal (TV seriál)
2017 Voetbalmaffia (TV seriál)
2013 Volgens Robert (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky