foto

Ruud Feltkamp

  • nar. 2.10.1989 (30 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Toscaanse bruiloft
2009 Lover of Loser
2003 Kees de jongen
1999 Drobek

TV seriály

2016 Nieuwe tijden (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky