foto

Kenneth Herdigein

  • nar. 12.6.1959 (60 let)
    Paramaribo, Surinam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Due piccoli italiani
2011 Razend
2007 Geheim van de Saramacca rivier, Het
Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi
1992 De Johnsons
1990 Nacht van de wilde ezels, De
1989 Lost in Amsterdam
1987 Havinck
Odyssée d'amour
Zoeken naar Eileen
1984 Moord in extase
1983 An Bloem

TV seriály

2016 Vlucht HS13 (TV seriál)
2015 Vechtershart (TV seriál)
2013 Malaika (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
The Spiral (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Hartslag (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Dokumentární

2010 Parradox

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky