foto

Natalja Dvoreckaja

  • nar. 25.8.1984 (35 let)
    Chelyabinsk, Chelyabinskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Děd_005
Vaňka (TV film)
2011 Generation P
2009 Duše Paula Giamattiho
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)

TV seriály

2017 Něvskij (TV seriál)
Mišeň (S02E06)
Lesnik (TV seriál)
Mesť (S04E05)
Svidětěl obviněnija (S04E04)
Stokgolmskij sindrom (S04E03)
další epizody (5)
2015 Něvskij (TV seriál)
On vernulsja (S01E22)
Ment i policejskij (S01E21)
Novyj vzgljad na novoje dělo (S01E06)
další epizody (5)
2014 Sled Pirani (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Predatěl (S03E22)
Kanikuly (S03E21)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Ťma ili Sveta (S01E32)
Svidětěl (S01E02)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Chod koňom (S04E17)
Ment v zakoně (TV seriál)
Posledňaja schvatka (S05E06)
2010 Interny (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Rejtor (S02E22)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Operacija "Danajec" (S03E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Buket belych roz (S10E15)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
2007 Pautina (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky