foto

Konstantin Judajev

  • nar. 20.8.1982 (37 let)
    Tambov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Don Žuan (divadelní záznam)
Maskarad (divadelní záznam)
2014 Pikovaja dama (divadelní záznam)
2013 Moskovskije sumerki (TV film)
2012 Tajna Jegora, ili Něobyknovennyje priključenija obyknovennym letom (TV film)
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2009 Děti solnca (divadelní záznam)
2006 Mnimyj bolnoj (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Topor (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Živoj trup (S04E25)
další epizody (25)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Talisman (S02E06)
2014 Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
2013 Istrebiteli (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Razvod (E12)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Šizofrenija (E07)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky