foto

Valerij Novikov

  • nar. 21.10.1958 (60 let)
    Penza, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tajna kumira
2013 Bystreje, čem kroliki
Cholodnoje bljudo (TV film)
Skolženije
2011 Samyj lučšij film 3-DE

TV seriály

2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
2018 Chorošaja žena (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Naprasnyje naděždy (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Zaščita Zubova (S04E26)
Proščaj, oružije (S04E22)
další epizody (18)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Katoržnik i prokuror (E22)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Graždanka Katěrina (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
2014 Dom spjaščich krasavic (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Majja (TV seriál)
Na odnom dychanii (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Ně u děl (S04E22)
Ničego ličnogo (S04E12)
Chaos vs porjadok (S04E10)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Do smerti krasiva (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Lesnik (S01E11)
Istrebiteli (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Ničego, krome pravdy (S02E08)
Pjatnickij (TV seriál)
Za spinoj (S03E21)
Preděly kontrolja (S03E15)
Proščaj, Vasja (S03E13)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
Ně sliškom vysoko, ně sliškom nizko (S02E31)
2011 SK (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Dočki-matěri (E04)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Dvigatěl novogo tipa (S03E19)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Soldaty 14 (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Princessa cirka (TV seriál)
Sled (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky