foto

Karen Maser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sněz, co můžeš (S13E20)
Když vyjde zlý měsíc (S13E12)
2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bunkr (S13E06)
Alpha Male (S12E15)
2016 Myšlenky zločince (TV seriál)
Scarecrow (S12E08)
Taboo (S12E03)
Drive (S11E12)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
'Til Death Do Us Part (S11E03)
2013 Army Wives (TV seriál)
Adjustment Period (S07E11)
Hearth and Home (S07E04)
2012 Army Wives (TV seriál)
Centennial (S06E19)
After Action Report (S06E10)
Winds of War (S06E01)
2011 Army Wives (TV seriál)
Battle Buddies (S05E10)
Command Presence (S05E02)
2010 Army Wives (TV seriál)
AWOL (S04E14)
Guns & Roses (S04E05)
Be All You Can Be (S04E04)
2009 Army Wives (TV seriál)
Fields of Fire (S03E18)
Operation: Tango (S03E11)
Moving Out (S03E03)
Pohotovost (TV seriál)
Láska je bojiště (S15E13)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Strašidelný večer (S15E05)
Pravda vyjde najevo (S14E16)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Sky na hranici (S14E09)
V jiném světle (S14E02)
Fotografie a vzpomínky (S13E18)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Ošemetná situace (S12E16)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Jsi tady (S11E20)
1996 Cosby (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Army Wives (TV seriál)
Hearts & Minds (S04E15)
AWOL (S04E14)
Change of Station (S04E12)
další epizody (9)
2009 Army Wives (TV seriál)
Fields of Fire (S03E18)
Fire in the Hole (S03E17)
Shrapnel and Alibis (S03E16)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky