foto

Ingeborg Uyt den Boogaard

  • nar. 18.4.1930 (89 let)
    Jakarta, Indonésie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Garden party (TV film)
2007 Kicks
2006 Afblijven
2003 Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
2002 Tussenland
2000 De belager (TV film)
1999 Drobek
1995 De tasjesdief
1984 Ciske de Rat
1979 Osudná chyba
1978 Pastorale 1943
1969 Bezeten - Het gat in de muur

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
2013 Malaika (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Hartslag (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
2000 Wildschut & De Vries (TV seriál)
1998 Keerzijde, De (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
Verhalen van de straat (TV seriál)
1992 Plantage allee (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
Sjans (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)
1955 Swiebertje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky