foto

Geert Lageveen

  • nar. 19.5.1961 (58 let)
    Drachten, Friesland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Adios Amigos
Divoká kočka
2015 Ja, ik wil!
2011 Hříšní lidé města Oss
2010 De nobelprijswinnaar
Nesvatý
2006 Afblijven
Nejlepší sportovec století
2003 Kees de jongen
2000 Mariken
1998 Celluloid blues
1995 Ať žije královna!
1993 Richting Engeland
1992 De bunker
1985 Sen

TV seriály

2017 De 12 van Oldenheim (TV seriál)
2015 De fractie (TV seriál)
Familie Kruys (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2010 Troon, De (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
2008 Toren C (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Vuurzee (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
2001 Wilhelmina (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1998 Zebra (TV seriál)
1996 Tijd van leven (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Loenatik (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Flodder (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Uit de school geklapt (TV seriál)
1991 Bij nader inzien (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky