foto

Rick Engelkes

  • nar. 11.10.1959 (60 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kruimeltje
2014 De overgave
2013 Verliefd op Ibiza
2011 Matčin stín
2003 Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
2002 Pietje Bell
1999 Drobek
Lef
1998 Goede tijden, slechte tijden: De reünie (TV film)
When the Light Comes

TV seriály

2014 Jeuk (TV seriál)
2013 Verliefd op Ibiza (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
De avonturen van Kruimeltje (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky