foto

Simon Crane

  • nar. 1960
    Twickenham, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Titanic
1995 Zlaté oko
1992 Modrý led
1987 Dech života

TV seriály

1986 Boon (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2005 Troy: In the Thick of Battle
2004 Making of 'Troy', The (TV film)
Troy: An Effects Odyssey
2000 Dávejte pozor, 007

Režijní filmografie

Filmy

2014 Echelon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace