foto

Jaap Spijkers

  • nar. 11.2.1958 (61 let)
    Tilburg, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 De matchmaker
2017 Bankier van het verzet
2014 Kenau: Bojovnice z Harlemu
2013 Daglicht
Hoe duur was de suiker
Soof
2012 Jackie
Maratón
2011 Hříšní lidé města Oss
Sonny Boy
2010 De gelukkige huisvrouw
Frits en Freddy
Nesvatý
New Kids Turbo
2009 Limo
Taartman (TV film)
Terug naar de kust
2008 Bruidsvlucht
2006 Ik omhels je met 1000 armen
Night Run
Ober
2005 Eilandgasten
Tien voor twee
2004 Modrý pták (TV film)
Stille nacht
2003 Cloaca (TV film)
Grimm
Vrijdag de 14e: Wake up call (TV film)
2002 Dvojčata
2001 First Child on the Moon
Hotel Paraiso
Met grote blijdschap
2000 Les diseurs de vérité
1999 Drobek
1998 De Poolse bruid
1997 Charakter
Vrijmarkt
Zonder Zelda
1996 Advocaat van de Hanen
De nieuwe moeder
Šaty
1995 De tasjesdief
1994 1000 Rosen
1990 Kracht

TV seriály

2019 Keizersvrouwen (TV seriál)
2018 Ik weet wie je bent (TV seriál)
2017 Voetbalmaffia (TV seriál)
2014 Bluf (TV seriál)
Celblok H (TV seriál)
Hollands Hoop (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2010 In therapie (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
Vloer op, De (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1998 Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
Zebra (TV seriál)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Partizanen, De (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky