foto

Babette van Veen

  • nar. 30.4.1968 (51 let)
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Joris & Boris en het geheim van de tempel
1999 Nachtvlinder
1998 Goede tijden, slechte tijden: De reünie (TV film)
1995 Brylcream Boulevard
1989 Blueberry Hill

TV seriály

2010 Vrijland (TV seriál)
1998 Combat (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 Čiisa na ahiru no óki na ai no monogatari: Ahiru no Kwak (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)
Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky