foto

Philipp Schmitt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Ein starkes Team - Tödlicher Seitensprung (TV film)
2017 Ein starkes Team - Tod und Liebe (TV film)
2015 Lena Lorenz - Zurück ins Leben (TV film)
2014 Kafkovo Doupě
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
2013 Kriminálka Istanbul - Němý svědek (TV film)
2012 Kriminálka Istanbul - Tranzit (TV film)
Und weg bist Du (TV film)
2011 Mord in bester Familie (TV film)
Tatort - Heimatfront (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
2007 Jakobs Bruder
2002 Weil ich dich mag...

TV seriály

2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Hölle (S16E19)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
Der Kanal (S16E16)
Kein Platz für Moral (S16E15)
další epizody (8)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter der Oberfläche (S14E21)
Feuer und Wasser (S14E20)
Verantwortung (S14E18)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verschenkte Liebesmüh’ (S13E36)
Bumerang (S13E35)
Von Liebe und Leid (S13E34)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzklopfen (S12E24)
Anders als gedacht (S12E23)
Liebe ist (k)ein Zufall (S12E22)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky