foto

Hiroši Masuoka

  • nar. 7.8.1936 (83 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soreike! Anpanman: Kagajake! Kurun to inoči no hoši
2013 Soreike! Anpanman: Tobase! Kibó no Handkerchief
2012 Rhythm de teasobi: Anpanman to fušigi na Parasol
Soreike! Anpanman: Jomigaere Bananadžima
2011 Soreike! Anpanman: Sukue! Kokorin to kiseki no hoši
2010 Soreike! Anpanman: Black Nose to mahó no uta
Soreike! Anpanman: Hašire! Wakuwaku Anpanman Grand Prix
2009 Baikinman tai Baikinman!?
Soreike! Anpanman: Dadandan to futago no hoši
2008 Hijahija Hijariko to babubabu Baikinman
Soreike! Anpanman: Jósei Rinrin no himicu
2007 Horrorman to Hora Horako
Soreike! Anpanman: Šabondama no Purun
2006 Soreike! Anpanman: Inoči no hoši no Dolly
2005 Kurojuki-hime to motemote Baikinman
Soreike! Anpanman: Happy no daibóken
2003 Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Doremi-hime
Soreike! Anpanman: Ruby no negai
2002 Soreike! Anpanman: Roll to Laura Ukigumodžó no himicu
Tekka no Maki-čan to kin no kamamešidon
2001 Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Nanacu no umi no Tico (TV film)
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
Soreike! Anpanman: Gomira no hoši
Soreike! Anpanman: Kaikecu Naganegiman to Jakisobapanman
1999 Soreike! Anpanman: Anpanman to tanošii nakamatači
Soreike! Anpanman: Júki no hana ga hiraku toki
1998 Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
Soreike! Anpanman: Anpanman to okaši na nakama
Soreike! Anpanman: Tenohira o taijó ni
Touch: Miss Lonely Yesterday – Are kara, kimi wa (TV film)
1997 Soreike! Anpanman: Nidži no Pyramid
1996 Apo Apo World: Giant Baba kjúdžúbun ippon šóbu
Baikinman to sanbai Punch
1995 Soreike! Anpanman: Júreisen o jaccukero!!
Soreike! Anpanman: Otandžóbi Series
1994 Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó
Tenči mujó! Rjó'óki
1993 Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
Soreike! Anpanman: Kjórjú Nošší no daibóken
1992 Soreike! Anpanman: Cumikidžó no himicu
Tenči mujó! Rjó'óki
1991 Meisó'ó Border
Soreike! Anpanman: Tobe! Tobe! Čibigon
1990 Soreike! Anpanman: Baikinman no gjakušú
Soreike! Anpanman: Minami no umi o sukue! (TV film)
1989 Tezuka Osamu monogatari: Boku wa Son Gokú (TV film)
1988 Esper Mami: Hošizora no Dancing Doll
Ginga eijú densecu
1985 Rošťák Roby
1981 Džarinko Čie
1979 Mirai šónen Conan
1978 Daisecuzan no júša kibaó (TV film)
1977 Jakjúkjó no uta
1972 Kocour v botách na divokém západě
1967 Cyborg 009: Kaidžú sensó
1966 Cyborg 009

TV seriály

2011 Ničidžó (TV seriál) - vyp.
1994 Mahódžin guruguru (TV seriál)
Tico a přátelé (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Nangoku šónen Papuwa-kun (TV seriál)
1991 Dragon Quest: Dai no daibóken (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Táta sekáč (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)
GO! Wrestler gundan (TV seriál)
Jungle taitei (TV seriál)
Kidó senši Gundam 0080: Pocket no naka no sensó (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
1988 Ikinari Dagon (TV seriál)
Soreike! Anpanman (TV seriál)
What`s Michael? (TV seriál)
1987 Esper Mami (TV seriál)
1986 Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Dengeki sentai Chenjiman (TV seriál)
Touch (TV seriál)
Šókódžo Sara (TV seriál)
1984 Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
Čókósoku Galvion (TV seriál)
1983 Akú daisakusen Srungle (TV seriál)
Eagle Sam (TV seriál)
Kodžika monogatari (TV seriál)
1982 Mahó no princess Minky Momo (TV seriál)
Sasuga no Sarutobi (TV seriál)
Tokimeki Tonight (TV seriál)
1981 Anime ojako gekidžó (TV seriál)
1980 Ganbare Genki (TV seriál)
Sue Cat (TV seriál)
1979 Koguma no Miša (TV seriál)
Tóši Gordian (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
1978 Haikara-san ga tóru (TV seriál)
Madžokko Tickle (TV seriál)
Mirai šónen Conan (TV seriál)
Takaradžima (TV seriál)
1977 Jakjúkjó no uta (TV seriál)
Tobidase! Machine Hirjú (TV seriál)
Čódendži machine Voltes V (TV seriál)
1976 Little Lulu to čiččai nakama (TV seriál)
Magnerobo Ga-Keen (TV seriál)
1974 Tentómuši no uta (TV seriál)
1972 Umi no Triton (TV seriál)
1971 Kunimacu-sama no otóri dai (TV seriál)
1970 Ašita no Joe (TV seriál)
1969 Sazae-san (TV seriál)
1968 Cyborg 009 (TV seriál)
1963 Ókami šónen ken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky