foto

Pleuni Touw

  • nar. 8.11.1938 (81 let)
    Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Stuk!
2008 Bruidsvlucht
2004 Kazatel
2001 De vriendschap
Morgen ga ik zelf (TV film)
1995 Filmpje!
1993 De tussentijd
1983 Zwarte ruiter, De
1981 Het verboden bacchanaal
1980 Lieve jongens
1979 Mijn vriend
1977 Debuut, Het
1975 Zwaarmoedige verhalen voor bij de centrale verwarming
1973 Uilenspiegel (TV film)

TV seriály

2012 Dokter Deen (TV seriál)
Golden Girls (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Diamant (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1990 In de vlaamsche pot (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
1964 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky