foto

Ewa Wencel

  • nar. 15.8.1955 (63 let)
    Opole, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Finding Josef
2017 Fusy
2011 Varšavská bitva 1920
2006 Bezmiar sprawiedliwości
Náměstí Spasitele
2005 Pitbull
2004 Můj Nikifor
2000 Weiser
1993 Obcy musi fruwac
1992 Zwolnieni z zycia
1990 Útěk z kina "Svoboda"
1989 Poslední loď
1987 Nad Niemnem
1985 Szalenstwa panny Ewy

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S07E04)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Noc poślubna (S07E09)
Kanały (S07E08)
další epizody (10)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (12)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (11)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Ostatnia podróż (S04E11)
Wyprawa do Rzeszy (S04E10)
další epizody (11)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (11)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (11)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
další epizody (12)
2007 Mamuśki (TV seriál)
2006 Dwie strony medalu (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Syn i Ojcowie (E13)
M jak miłość (TV seriál)
Miasteczko (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1984 Pan na Żuławach (TV seriál)
1976 07, hlaste se (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace