foto

Wivineke van Groningen

  • nar. 21.6.1957 (62 let)
    Nijmegen, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodinný hotel
2007 Samson and Delilah
Zadelpijn en ander damesleed (TV film)
2000 Babs
1996 Marie Antoinette is niet dood
1990 Weduwnaar, De (TV film)

TV seriály

2014 Johan - Logisch is anders (TV seriál)
2013 Ontmaskering van de Vastgoedfraude, De (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
Dokter Deen (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2001 9 dagen van de gier, De (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1996 Consult (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Loenatik (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky