foto

Guusje Eybers

  • nar. 22.10.1954 (65 let)
    Venlo, Limburg, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bouře
2006 Olivier etc.
2003 Het wonder van Maxima (TV film)
2002 Oesters van Nam Kee
1981 Mensen zoals jij en ik

TV seriály

2015 Dagboek van een callgirl (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky