foto

Eric van Ingen

  • nar. 27.10.1921
    Arnhem, Gelderland, Nizozemsko
  • zem. 20.7.2000 (78 let)
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Mensen zoals jij en ik
1980 De verjaring (TV film)
1979 Een pak slaag
1975 Laatste trein, De
1973 Frank en Eva
1971 Wat zien ik?

TV seriály

1995 Eindeloos leven (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1992 Zonder Ernst (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1982 Dubbelpion (TV seriál)
1981 De Lemmings (TV seriál)
Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1975 Uit de wereld van Roald Dahl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky