foto

Vladimir Ljod

  • nar. 19.3.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gorjačije novosti
2008 Očeň russkij detektiv
2006 Chronika Ada
Vy ně ostavite meňa
1982 Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony

TV seriály

2017 Bumerang (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Ženskaja družba (S04E24)
Děd (S04E18)
Jantarnaja lichoradka (S04E10)
další epizody (6)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2013 Nasledniki (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
Medvežij ugol (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2007 Mačecha (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky