foto

Frederik de Groot

  • nar. 23.5.1946 (73 let)
    Bilthoven, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Joris & Boris en het geheim van de tempel
2011 Sinterklaas en het raadsel van 5 december
2010 Sinterklaas en het pakjes mysterie
2009 Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot
2008 Sinterklaas en het geheim van het grote boek
2006 Sinterklaas en het uur van de waarheid
1996 The Little Riders (TV film)
1990 Ava & Gabriel - Un historia di amor
The Care of Time (TV film)
1989 Kunst en Vliegwerk
1987 Caught
1982 De stilte rond Christine M.
1981 Het verboden bacchanaal
Te gek om los te lopen
1979 Osudná chyba
1978 Pastorale 1943

TV seriály

2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1999 Západní vítr (TV seriál)
1998 't Zal je gebeuren... (TV seriál)
In de praktijk (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
De brug (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1987 Nieuwe buren (TV seriál)
Star Cops (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1983 Herenstraat 10 (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
De Lemmings (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
1973 Mens van goede wil, Een (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)
1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky