foto

Stewart Alexander

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Stan & Ollie
2017 Liga spravedlnosti
Modlitba lovce
2013 Common People
2010 Rosamunde Pilcherová: Na křídlech lásky (TV film)
Zvláštní vztahy (TV film)
2007 28 týdnů poté
Jako vzteklí psi
2004 Pod kontrolou

TV seriály

2018 Deep State (TV seriál)
2017 Génius (TV seriál)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)

Dokumentární

2018 Watergate
2013 Posedlost: Temné touhy (TV seriál)
2008 Opravdoví hrdinové (TV seriál)
2006 Co se stalo ve Waco (TV film)
2004 Dive to Bermuda Triangle (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace