foto

Sacco van der Made

  • nar. 4.4.1918
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • zem. 21.12.1997 (79 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 De nieuwe moeder
1992 Boven de bergen
1989 Spook van Monniksveer, Het (TV film)
1988 Jeptiška na útěku
1987 De ratelrat
1983 Vroeger kon je lachen
1981 Come-Back
Mensen zoals jij en ik
1980 De verjaring (TV film)
1979 Een pak slaag
Osudná chyba
1978 Pastorale 1943
1977 Dokter Vlimmen
1976 Arnhem: The Story of an Escape (TV film)
1975 Dokter Pulder zaait papavers
Heb medelij, Jet!
Kind van de zon
Laatste trein, De
Lifespan
Rooie Sien
Zwaarmoedige verhalen voor bij de centrale verwarming
1971 Wat zien ik?
1963 Als twee druppels water
1962 Overval, De

TV seriály

1996 Eenzame oorlog van Koos Tak, De (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
Wat schuift 't? (TV seriál)
1994 Een galerij (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Het zonnetje in huis (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1990 Vrienden voor het leven (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
Medisch Centrum West (TV seriál)
1985 De Brekers (TV seriál)
1982 Dubbelpion (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 De Fabriek (TV seriál)
1978 Dubbelleven (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Hollands glorie (TV seriál)
1976 Sil de strandjutter (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
Oorlogswinter (TV seriál)
Uit de wereld van Roald Dahl (TV seriál)
1974 Q & Q (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1969 Floris (TV seriál)
1966 Ja zuster, nee zuster (TV seriál)
1963 Herrie om Harrie (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky