foto

Gary Baugh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2010 Ca$h
2006 Death of a President
2003 Company
2002 Děti na oslavě svých narozenin
1996 Panu učiteli s láskou 2 (TV film)

TV seriály

2009 Zvíře (TV seriál)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
2000 What About Joan (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace