foto

Gary Baugh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2010 Ca$h
2006 Death of a President
2003 Company
2002 Děti na oslavě svých narozenin
1996 Panu učiteli s láskou 2 (TV film)

TV seriály

2009 Zvíře (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Let (S01E22)
Teď! (S01E21)
Dnes večer (S01E20)
další epizody (9)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Konec tunelu (S01E13)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
další epizody (5)
2000 What About Joan (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Time (S04E20)
Mel Schwartz, Bounty Hunter (S04E19)
Occasionally Amber (S04E18)
další epizody (10)
1999 Předčasné vydání (TV seriál)
Run Gary Run (S04E10)
Weather Girl (S04E09)
Fatal Edition: Part 2 (S04E08)
další epizody (22)
1998 Předčasné vydání (TV seriál)
Teen Angels (S03E11)
Nest Egg (S03E10)
In Gary We Trust (S03E09)
další epizody (23)
1997 Předčasné vydání (TV seriál)
A Bris Is Just a Bris (S02E10)
A Regular Joe (S02E09)
March in Time (S02E08)
další epizody (22)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Christmas (S01E11)
The Wrong Man (S01E10)
His Girl Thursday (S01E09)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky