foto

Natalja Jaskova

  • nar. 4.12.1976 (43 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dar
2012 Ocelový motýlek

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Babočki v golove (S02E56)
2016 Medsestra (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Pautina (TV seriál)
Plastmassovyje brillianty (S08E01)
2013 Falšivaja nota (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Rasprava (S06E08)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Po gorjačim sledam (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Strelok (S05E12)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Sčastlivaja semejka (S03E07)
2007 Kadětstvo 3 (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Skaži eto cvetami (S01E25)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
2001 Tajnyj znak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky