foto

Pavel Gajdučenko

  • nar. 4.9.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tajna Sněžnoj Korolevy
1990 Mir v drugom uzmerenii
1989 Kazjonnyj dom
Nočevala tučka zolotaja...
1986 Зловредное воскресенье
1983 Utro bez otmetok

TV seriály

2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Sila voobraženija (E06)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Aděpty (E26)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Syn (S02E11)
2013 Pasečnik (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Tačka (S02E07)
Dikij (TV seriál)
Sila ubežděnija (S03E09)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Dozor (S01E01)
2008 Gluchar (TV seriál)
Zakon surov, no eto zakon (S01E28)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
Tichij malčik (E39)
Ranětki (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Ispravlennaja ošibka (S02E10)
Ješče raz pro Zolušku (S02E06)
Lučšaja zaščita (S02E05)
další epizody (8)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky