foto

Eva Spreitzhofer

  • nar. 4.3.1967 (53 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Zač nás trestáš?
2011 Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
2006 Kráľ Afriky (TV film)
Svatba mého manžela (TV film)
2004 Zwei Wochen für uns (TV film)
2002 Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Valerie Lesky (S01E04)
Rainer Kaufmann (S01E02)
Herta Weissenberger (S01E01)
2007 12 znamení (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 Unter Blinden - Das extreme Leben des Andy Holzer

Herecká filmografie

Filmy

2019 Půda pod nohama
2018 Rozbi moje srdce
2016 Krycí jméno Holec
2010 Die Letzten 30 Jahre (TV film)
2004 Zwei Wochen für uns (TV film)
2002 Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
1998 Helden in Tirol

TV seriály

1995 Lieben wie gedruckt (TV seriál)
1992 Die Leute von St. Benedikt (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky