foto

Andy Holzer

  • nar. 3.9.1966 (52 let)
    Lienz, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Gipfel-Sieg: Der Wille versetzt Berge

Dokumentární

2015 Unter Blinden - Das extreme Leben des Andy Holzer
2012 Bergwelten (TV seriál)
2002 Planet Wissen (TV seriál)
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1994 Menschen hautnah (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
2001 Aeschbacher (TV pořad)
1997 Tietjen und Bommes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace