foto

Rik Van Uffelen

  • nar. 1948
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sprakeloos
2007 Timboektoe
2004 Marmeláda
2001 Odmazda
1998 Dief!
1996 Elixir d'Anvers
1994 Oude tongen
1992 De Johnsons
De bunker
De nietsnut (TV film)
De zondagsjongen
Perfecte huwelijk, Het
1976 Als schilders konden spreken (TV film)
Man in rok en de man zonder, De (TV film)
1974 Baas Gansendonck (TV film)
Vrek, De (TV film)

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Kinderen van Dewindt (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
De geheime dienst (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
Wij Alexander (TV seriál)
1997 Kongo (TV seriál)
Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Eindeloos leven (TV seriál)
Verdriet van België, Het (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)
1990 De brug (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1978 Dirk van Haveskerke (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky