foto

Wim Meuwissen

  • nar. 22.7.1943 (76 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Daens
Rooksporen
1990 Dilemma
Krokodillen in Amsterdam
1989 Force majeure
1982 Menuet
1980 De nieuwe Mendoza (TV film)
1976 Als schilders konden spreken (TV film)
Man in rok en de man zonder, De (TV film)
1970 Politie (TV film)

TV seriály

1996 Heterdaad (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky