foto

Carol van Herwijnen

  • nar. 21.6.1941
    Laren, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 7.7.2008 (67 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dennis P.
2003 Kees de jongen
1997 In het belang van de staat (TV film)
1996 Šaty
1993 Belle van Zuylen - Madame de Charrière
Richting Engeland
1992 De Johnsons
1985 Ijssalon, De
1983 De mannetjesmaker
Tony (TV film)
Zwarte ruiter, De
1982 Boezemvriend, De
1980 Bekende gezichten, gemengde gevoelens

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2001 Schiet mij maar lek (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1998 Otje (TV seriál)
1996 Charlotte Sophie Bentincková (TV seriál)
Eenzame oorlog van Koos Tak, De (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Loenatik (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Zonder Ernst (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
Medisch Centrum West (TV seriál)
1985 De Brekers (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)
Schoppentroef (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1978 Het is weer zo laat! (TV seriál)
Kant aan m'n broek! (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
Oorlogswinter (TV seriál)
1972 Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? (TV seriál)
1969 Floris (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace